Succes Story: De perfecte match voor Toku-E

TOKU-E ontwikkelt op creatieve wijze innovatieve antimicrobiële producten om uw ontdekkingen op het gebied van biowetenschappelijk onderzoek en diagnostiek te bevorderen.

Er was eens… een bedrijf dat nood had aan een bruggenbouwer 

Toku-E is een internationaal biotechbedrijf dat aan verschillende baanbrekende projecten werkt. Toku-E zag zijn verkoopafdeling vliegensvlug groeien. Het productaanbod werd groter en klanten kwamen met tal van technische vragen. Er was een dringende behoefte aan iemand die de kloof kon overbruggen tussen klanten en de interne organisatie.

Octo ging de uitdaging aan

Octo ging op zoek naar een salesgerichte teamplayer voor Toku-E. We stelden verschillende kandidaten voor. Bijna alle kandidaten hadden een master of bachelor in Biochemie en daarbovenop ook nog eens ervaring in een commerciële functie.

Het resultaat? 

We matchten Elena, een masterstudent Biomedische wetenschappen, met Toku-E.  Dankzij Elena ziet de technische administratie er piekfijn uit. Ze beheert de verkoop-en marketingactiviteiten, volgt de productspecifieke vragen van klanten op, woont evenementen bij én mag zelfs reizen om klanten te bezoeken. 

En er is meer…

Andere grote ondernemingen en multinationals die Toku-E  voorgingen:

  • Victaulic
  • HDI Global SE
  • Airbus
  • BMT Aerospace International
  • Actum Services
  • IPCOM

Waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op en geef jouw onderneming een boost.

Geschreven door: Laura Van Der Schueren – Octo HQ – mei 2024