OctoCoach

Samen met je team trekken we de kar om je doelstelling te behalen

OctoConsult icon

Wanneer je bedrijf een sterke groei doormaakt, is het een uitdaging om een ervaren professional te vinden om je team te leiden. Met OctoCoach focussen we ons op 3 grote pijlers.

 

We organiseren opleidingen & workshops op maat van jouw bedrijf. 

Hoe verkoop je producten aan iemand die je niet kent? Hoe ga je om met bezwaren? Met onze opleiding Initial Sales Training focussen we op alle basisaspecten van een verkoopgesprek en helpen we onervaren talenten op weg naar het ideale gesprek. 

Ons opleidings- en workshopaanbod verandert regelmatig en speelt in op de actualiteit. Benieuwd naar wat we nog meer voor jou in petto hebben? Neem gerust contact met ons op.

 

Onze tweede focus ligt op interim management. Heb je tijdelijk iemand nodig om aan het roer van je bedrijf te staan? Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we hier makkelijk een oplossing voor.

 

Dat is nog niet alles. OctoCoach gaat verder dan alleen interne ontwikkeling. Heb je nood aan een andere, verfrissende blik op je groeiproces? Kan je als leidinggevende wel een rechterhand met commerciële expertise gebruiken? Octo werkt samen met ervaren externe salesmanagers die naadloos bij jouw team kunnen aansluiten en je kunnen helpen om de gestelde doelen te bereiken.

Let's talk!

Oplossingen

Externe sales manager

Wij nemen jouw verkoopteam op sleeptouw en blazen een frisse wind door je partners.

Trainingen

Wij voorzien opleidingen op maat van jouw bedrijf. Met een focus op field sales en slimme tools ondersteunen we jouw groeitraject.

Interim management

Interim management

Tijdelijk iemand nodig om aan het roer van je bedrijf te staan? Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we hier makkelijk een oplossing voor.

The frame company logo
“OctoSales is de ultieme partner voor iedereen die zijn verkoopprestaties wil verbeteren”

OctoSales heeft mijn verkoopinspanningen getransformeerd. Hun op maat gemaakte strategieën en diepgaande expertise hebben mijn bedrijf naar nieuwe hoogten gestuwd. Ik ben dankbaar voor hun professionele inzet en meetbare resultaten.

Henri de Kemmeter – zaakvoerder The Frame Company
5 stars

Op zoek naar iets anders?

 
OctoConsult

 

 

OctoConsult

Nood aan een andere kijk op je bedrijfsprocessen of ondersteuning bij het verder uitbouwen van je salesorgaan? OctoConsult adviseert zaakvoerders van startups & KMO’s bij het zetten van de volgende stap in hun groeiverhaal.

Lees meer >>

 

 

 

 

OctoRecruit

Op zoek naar talent om aan te werven? Met OctoSales kunnen we helpen in je zoektocht naar ambitieuze young potentials of ervaren young professionals. Vertel ons wie je zoekt en wij nemen het van daar over!

Lees meer >>

 

Let's talk