OctoCoach

Samen met je team trekken wij aan de kar om de doelstelling te behalen

Flexibele oplossingen

Als je bedrijf een sterke groei doormaakt, kan het vinden van een ervaren professional om je team te leiden een uitdaging zijn. OctoCoach biedt een veelzijdige ondersteuning op maat. We begrijpen de behoefte aan gerichte begeleiding en daarom bieden we diverse oplossingen. Van doelgerichte interne opleidingen die jouw team de benodigde vaardigheden bijbrengen, tot diepgaande coachingssessies die individuele groei bevorderen.

 

Maar dat is niet alles. OctoCoach gaat verder dan alleen interne ontwikkeling. We hebben ook ervaren externe sales managers die naadloos aansluiten op jouw bedrijfscultuur en jouw team helpen om de gestelde doelen te bereiken. Met hun expertise sturen ze jouw sales organisatie naar succes en groei.

 

OctoCoach staat klaar om jouw groeitraject te ondersteunen en te versterken.

 

Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar leiderschapstrainingen, individuele coaching of externe expertise.

Let's talk!

Oplossingen

Externe sales manager

Wij nemen jouw verkoopteam op het sleeptouw en blazen een nieuwe wind door je partners.

Trainingen

Wij voorzien opleidingen die passen bij je medewerkers. Met een focus op field sales en slimme tools ondersteunen we hen in hun groeitraject.

Interim management

Interim management

Tijdelijk iemand nodig om aan het roer te staan van je bedrijf? Ons groot netwerk geeft ons de mogelijkheid om ook hier een oplossing voor te vinden.

DriepootLogo
“Het was al snel duidelijk dat OctoSales was wat we zochten...”

Bij driepoot leerden we OctoSales kennen als een jonge equipe die bruist van talent.
Charles, het brein achter deze startup, wordt bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers met passie voor hun vak. Het was al snel duidelijk dat OctoSales was wat we zochten, een gesprekspartner die meedenkt met ons project alsof het voor henzelf is.

Herlinde Pieters - zaakvoerder driepoot
0 stars

Op zoek naar iets anders?

 

 

 

OctoConsult

 

 

OctoConsult

Nood aan een andere kijk op je bedrijfsprocessen of ondersteuning bij het verder uitbouwen van je salesorgaan? OctoConsult adviseert zaakvoerders van startups & KMO’s bij het zetten van de volgende stap in hun groeiverhaal.

Lees meer >>

 

 

OctoRecruit Icon

 

 

OctoRecruit

Op zoek naar talent om aan te werven? Met OctoSales kunnen we helpen in je zoektocht naar ambitieuze young potentials of ervaren young professionals. Vertel ons wie je zoekt en wij nemen het van daar over!

Lees meer >>

 

Let's talk