OctoConsult

Hands-on advies op maat

Neem de touwtjes weer in handen

OctoConsult Icon

Als ondernemer ben je dag in dag uit bezig met de groei van je zaak. Daardoor verlies je soms het overzicht en kom je een tunnelvisie terecht.

 

OctoConsult werpt een frisse blik op je bedrijfsprocessen en biedt ondersteuning om het volgende level te bereiken. We bieden deskundig advies om je te begeleiden bij de volgende cruciale stap in je groeiverhaal. Hoe pakken we dat aan? Eerst en vooral, grijpen we terug naar de basis.

 

Om te kunnen groeien, moet je bij de kern van je bedrijf starten. We analyseren de bestaande bedrijfsprocessen, identificeren de mogelijkheden en werken groeistrategieën uit.

Verkrijg professioneel advies

Werkwijze

Kennismaking

Intake

We leren het bedrijf beter kennen en bekijken de doelstellingen voor de toekomst.

Analyse

Back to basics

We grijpen terug naar de kern van je bedrijf. We analyseren de huidige processen en leren de personen binnen het bedrijf beter kennen.

Aanbeveling

Let's grow

Met doelgericht advies en een concreet stappenplan, ben je klaar voor de toekomst.

DriepootLogo
“Het was al snel duidelijk dat OctoSales was wat we zochten...”

Bij driepoot leerden we OctoSales kennen als een jonge equipe die bruist van talent.
Charles, het brein achter deze startup, wordt bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers met passie voor hun vak. Het was al snel duidelijk dat OctoSales was wat we zochten, een gesprekspartner die meedenkt met ons project alsof het voor henzelf is.

Herlinde Pieters - zaakvoerder driepoot
5 stars

Waarmee kunnen we je verder helpen?

OctoCoach Icon

 

OctoCoach

 

OctoCoach gaat verder dan interne ontwikkeling. Heb je nood aan een andere, verfrissende blik op je groeiproces? Sta je open om bij te leren? Kan je als leidinggevende wel een rechterhand met commerciële expertise gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina van OctoCoach. 

 

Lees meer >>

OctoRecruit Icon

OctoRecruit

 

Op zoek naar talent om aan te werven? Met OctoSales kunnen we helpen in je zoektocht naar ambitieuze young potentials of ervaren professionals. Vertel ons wie je zoekt en wij nemen het van daar over!

 

Lees meer >>

Let's talk