Ons verhaal

OctoSales- hoe het begon

In 2017 werd Octo opgericht door student-ondernemer Charles-Arthur Nottebaert. Hiermee wilde hij (meestal technische) ondernemers helpen die ondersteuning nodig hadden met de groei van hun bedrijf.

Dankzij bijkomende opleidingen en met de hulp van experten in zijn netwerk, leerde hij veel bij in de corporate wereld. 

Arthur kreeg de kans om van zijn bijberoep zijn hoofdberoep te maken en werd freelance sales consultant en coach

 

Toen kwam de huidige managing partner Lorenzo Ego in beeld. Lorenzo is een gedreven ondernemer, die voorheen zijn pluimen verdiende in studentenrekrutering.

 

Sinds 2023 bouwen zij samen verder aan het groeiverhaal van Octo, hun klanten en hun partners.

Roadmap_Octo_Horizontaal

OctoSales - vandaag

Onder de overkoepelende naam OctoSales werd dit bedrijf ingedeeld in 3 verschillende departementen: OctoRecruit, OctoCoach en OctoConsult

 

Dankzij deze onderverdeling kan er op elk deel gefocust worden. Zo geven wij geschikt advies, de beste begeleiding en bieden we tegelijk ook verschillende jobkansen aan.

 

Door de focus te leggen op young talent en hen te coachen voor en tijdens hun loopbaan, onderscheidt Octo zich van de rest.

 

Met één gerichte missie, kan er kwalitatief en gedetailleerd worden onderzocht wie de geschikte kandidaat is voor een bepaalde job.

Charles-Arthur Nottebaert Founder
Lorenzo Ego Head of Recruitment

Geen match gevonden?

Vond je toch niet helemaal wat je zocht? Geef je voorkeuren door via het inschrijvingsformulier en dan gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte match!

Solliciteer spontaan

Let's talk