Opleidingsaanbod

Initial Sales Training - Jouw sales up and running in 1 week

OctoConsult Icon

Hoe verkoop je producten aan iemand die je niet kent? Hoe ga je om met bezwaren?
Door gebruik te maken van een 6 stappen-framework ontvang je de handvaten om ieder verkoopgesprek tot een goed einde te brengen.

Succesvolle selectiegesprekken voeren - Het belang van verbale en non-verbale communicatie

OctoRecruit icon

Tijdens de training Succesvolle Selectiegesprekken Voeren maak je kennis met effectieve interviewtechnieken.

Je leert hoe je de juiste vragen moet stellen, hoe je actief moet luisteren en hoe je non-verbale signalen kan herkennen en interpreteren. We vertellen je wat de beste follow-upvragen zijn op basis van de reacties van een kandidaat.

Tijdens deze opleiding word je je bewust van je eigen (non-)verbale communicatie en hoe dit de perceptie van een kandidaat kan beïnvloeden.

Feedback geven - Eerlijk en transparant communiceren als een pro

Message icon

Tijdens deze training leer je hoe je constructieve feedback moet geven aan kandidaten, ongeacht de uitkomst van een interview. Je leert hoe belangrijk het is om eerlijk en transparant te communiceren.

Onboarding - Voor een warm welkom

OctoConsult icon

Hoe verwelkom je je student of stagiair zo goed mogelijk? Tijdens onze onboardingstraining leer je hoe je nieuwe medewerkers helpt om zich zo snel en effectief mogelijk aan te passen aan hun nieuwe rol, het team en de organisatie.

Verkoopmanagement - Een effectiever verkoopteam

Deze opleiding is een combinatie van theorie, praktische casestudy’s en groepsdiscussies.

Eerst zetten we samen een stevig verkoopmanagement framework op. We verkennen de verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen het verkoopteam en ontdekken verschillende strategieën om een dynamische verkooporganisatie op te bouwen en te beheren.

We duiken in de go-to-market strategieën en leren jullie hoe je de beste verkoopkanalen kunt kiezen.
Na deze opleiding weet je hoe je de belangrijkste verkoopmotivatoren kan herkennen en benutten om een motiverende werkomgeving te creëren.

Performance management - Stimuleer de groei van je organisatie

Bij veel organisaties wordt Performance Management beperkt tot een jaarlijks evaluatiegesprek. Jammer genoeg beperkt dat de groei van hun werknemers en organisatie. Bedrijfsdoelen kunnen enkel behaald worden wanneer werknemers voelen dat er begrip is voor hun eigen groei- en leerpad. Het wordt dus hoog tijd om je performancecyclus nieuw leven in te blazen met onze opleiding Performance Management.

In deze opleiding leer je hoe je effectieve doelstellingen kunt stellen, prestaties kunt meten en waardevolle feedback kunt bieden, om de prestaties continu te verbeteren. Stimuleer de productiviteit van je werknemers door in te zetten op hun talenten en hun groei. Creëer een motiverende feedforward cultuur met onze opleiding Performance Management .

ChatGPT Workshop - Maak kennis met deze krachtige ideeëngenerator

Hoe kan ChatGPT je helpen met je taken? Hoe moet je promps schrijven en welke frameworks passen het best?

Er bestaan 2 types bedrijven: de bedrijven die AI omarmen en hierdoor efficiënter kunnen werken en de bedrijven die steeds achterop zullen blijven lopen. Dat laatste wil je natuurlijk niet. Vandaar deze training rond de meest gekende AI-tool van de afgelopen jaren: ChatGPT.

In deze workshop krijg je een overzicht van wat ChatGPT is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden ervan zijn binnen verschillende toepassingsgebieden.