Hoe vindt Octo een job die écht bij je past?

Op zoek gaan naar een job die écht bij je past, voelt soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij Octo begrijpen we dat maar al te goed. We weten hoe belangrijk het is om een job te vinden die niet alleen aansluit bij je skills, maar ook bij je passies en interesses. Daarom doen we er alles aan om de ideale match voor jou te vinden.

We willen jou echt leren kennen

Bij Octo draait alles om jou. We willen weten wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent en waar je naar op zoek bent in een job. Onze zoektocht start met een vragenlijst waarin je meer over jezelf kan vertellen. Geen saaie formulieren, maar een korte vragenlijst met vragen die er echt toe doen. Zo kunnen we ons een goed beeld vormen van wie je bent en waar je naar op zoek bent. 

Op zoek naar jouw perfecte match

Met de informatie die je ingevuld hebt, gaan we aan de slag om de perfecte match voor jou te vinden. We kijken niet alleen naar de functietitels, maar ook naar de bedrijfscultuur, de missie en de waarden van het bedrijf. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt op je werkplek en dat je kunt groeien in een omgeving die je goed ligt.

We laten je niet aan je lot over

Een sollicitatiegesprek kan overweldigend zijn, vooral als je nog niet veel ervaring hebt. Maar maak je geen zorgen, bij Octo sta je er niet alleen voor. We helpen je graag bij het opstellen van je cv en sollicitatiebrief.

We blijven aan je zijde

Onze betrokkenheid stopt niet nadat je een job hebt gevonden. We blijven met je in contact om je uren en contracten te regelen en bieden ondersteuning waar nodig.

Boost je carrière vandaag nog

Klaar om jouw carrière te boosten? Vul dan snel onze Typeform in en let’s grow!

Geschreven door: Laura Van Der Schueren – Octo HQ – mei 2024