Succesverhaal: flexibele admin support bij Proudly

Proudly

Uitdaging

De start-up Proudly groeide snel en het team merkte dat het behoefte had aan extra ondersteuning bij hun bedrijfsonderzoek en administratieve taken. Om hun momentum te behouden en ervoor te zorgen dat het werk soepel verliep, wilde Proudly een jobstudent aannemen die paste bij hun innovatieve en dynamische werking.

Onze aanpak

Proudly schakelde ons in om hun wervingsproces te stroomlijnen en een geschikte kandidaat te vinden voor de positie van Student Business Research & Admin. Octo ontwikkelde een op maat gemaakte strategie om de ideale kandidaat voor Proudly aan te trekken, te beoordelen en te selecteren. We gebruikten ons uitgebreide netwerk om potentiële kandidaten te vinden. De kandidaten werden zorgvuldig gescreend en beoordeeld om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hard skills maar evengoed aan de soft skills om later volwaardig lid te worden van hun team.

Resultaat

We slaagden erin om Morgane, een student Bedrijfseconomie aan de KU Leuven, te matchen met Proudly. Dankzij Morgane’s sterke academische achtergrond, relevante vaardigheden en enthousiasme was ze de perfecte kandidaat voor deze job.

Meer weten wat Gen Z voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een gesprek in en laat ons samen ontdekken hoe wij jong talent slimmer en duurzamer kunnen inzetten.